Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cu 45% în sondaje, liberalii își surclasează fără drept de apel adversarii

Partidul Național Liberal stă foarte bine în sondaje după preluarea guvernării. Dacă luna trecută ar fi avut loc alegeri, finalul de an le-ar fi adus liberalilor un scor-record, potrivit unui sondaj IMAS realizat la comanda Europa FM, scrie Digi24.ro. Asta, în condițiile în care PNL ar fi fost votat de 45% dintre repondenți, adică dublu față de intenția de vot la începutul anului.

Cu 45% în sondaje, liberalii își surclasează fără drept de apel adversarii
Comentează 1

PNL este urmat la mare distanță de PSD, care are, conform sondajului realizat de IMAS doar 18,5% , cu aprope 7 procente mai puțin față de ianuarie 2019. Pe locul al III-lea se află USR, cu 11,5%, aproape la fel ca la începutul anului trecut, dar mult mai puțin decât arătau sondajele din iulie, când înregistrau 21%.

Cât despre partidul condus de Dacian Cioloș, acesta a scăzut cu peste 5% față de ianuarie 2019, PLUS având la sfârșitul anului doar 3,5%.

În aceste condiții, obiectivul anunțat, la sfârșitul anului trecut, de conducerea PNL Arad, adică un loc de senator și trei de deputați la alegerile parlamentare pare unul realizabil.

Pentru mai multe detalii intrați aici: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/sondaj-cum-ar-vota-romanii-la-parlamentare-scor-record-pentru-pnl-scadere-masiva-pentru-usr-1241492

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite