Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

CSM Arad performează din nou la Campionatul Național de Gimnastică Aerobică (FOTO)

Campionatul Național de Gimnastică Aerobică 2023, spectacolul gimnasticii aerobice, s-a încheiat duminică după-amiază în Sala Sporturilor „Simona Amânar“ din Constanța, prilej cu care s-au stabilit ierarhiile individuale și la nivel de cluburi, iar componenții lotului național au fost aplaudați la scenă deschisă  pentru exercițiile prezentate.

De altfel, aceasta a fost ultima verificare înainte de Campionatele Europene de la Antalya (17-19 noiembrie). 

CSM Arad performează din nou la Campionatul Național de Gimnastică Aerobică (FOTO)
Comentează 0

Clubul CSM Arad şi Asociaţia Sportivă Gym Team Arad, antrenați  de Elza Eva Fărcuța, Alexandra Cicirean şi Andrada Bunaciu, au  reprezentat cu cinste sportul arădean.

Munca de peste an se reflectă prin frumoasele rezultate obținute de componenţii lotului de Juniori 1 la Campionatele Naționale desfășurate la Constanța în perioada 3-5 noiembrie:

▪ CSM Arad, locul al IV-lea în clasamentul pe cluburi din 19 cluburi participante;

▪ 8 Medalii – 2de aur, 4 de argint şi 2 de bronz;

▪ 3 componenți în Lotul Național de Juniori care vor reprezenta România peste două săptămâni la Campionatele Europene din Turcia!

Suntem mândri de voi, toți!

Trebuie menţionat că Melissa Cristina Fărcuța şi Maia Balogh au câştigat titlul de campioane naționale la proba de Aerobic Dance; Maia Balogh este campioană națională la proba de trio şi a obţinut bronzul la  individual feminin; în timp ce Melissa Cristina Fărcuţa este vicecampioană națională la proba de trio, iar  Alexandru Berbece a obţinut locul al II-lea la individual masculin şi la proba de pereche.

La Juniori 2, Sara Buda, Cristina Berbece şi Alina Căpitan sunt vicecampioane naţionale la proba de trio; Sara Buda, Cristina Berbece, Alina Căpitan, Daria Kasler şi Maria Neacşu au obţinut bronzul la proba de grup, iar Sara Buda şi Alina Căpitan s-au clasat pe poziţia a VI-a la individual feminin, la egalitate perfectă.

La categoria Juniori 3 au mai punctat pentru club Melissa Farago, Rania Popescu, Riana Şuteu, care au obţinut locul al IV-lea la trio; Melissa Farago, Izabela Nemeti, Rania Popescu, Riana Șuteu şi Andra Urs, cu un loc patru la grup.

Mai trebuie spus că reprezentanţii CSM Arad la lotul național de juniori sunt pregătiți de Cristiana Spinu şi de Mariana Mezei şi în încheiere le urăm succes la Campionatele Europene care bat la ușă!

Galerie foto (7)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite