Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

CS WESTAR ARAD, aproape de semifinalele CN de minivolei

CS WESTAR ARAD, aproape de semifinalele CN de minivolei
Comentează 0

La Caransebeş s-a derulat al doilea turneu al Campionatului Naţional de minivolei. La turneu au participat echipele CSS Caransebeş, CSŞ 6 Ştei şi CS WESTAR ARAD. Echipa antrenată de Iosif Wecker a învins cu 3-1 gruparea gazdă, şi a cedat, cu acelaşi scor în faţa gruprăii din Ştei. Cu acest rezultat CS WESTAR ARAD se este pe locul 2 al grupei cu mari şanse de promovare în turneul final.

„Este singura echipă de volei juvenil la această categorie de vârstă care să sperăm că va face pentru prima dată în istoria unui club arădean de volei pasul mare în această competiţie”, a spus Iosif Wecker. Acesta s-a bazat pe un lot format din: Roşca Răzvan, Ţîrle Alexandru, Burzo Andrei Brade Alexandru, Almaşi Alexandru, Grecu Răzvan, Schneider David, Paşca Răzvan ş Petraru Darius.

„Le urez baftă sportivilor în ultima etapă de campionat, în care se va decide viitoarele echipe participante la turneul semifinal, care va avea loc în data de 10 decmebrie în sala de sport a comunei Vladimirescu începând cu ora 09. Vă aşteptăm cu mare drag ca să susţinem această minunată echipa de volei”, a mai spus Iosif Wecker.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite