Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Westar Arad spune pas competiţiei interne. "Mă doare faptul că autorităţiile locale îşi întorc privirea faţă de cei care fac ceva pentru acest oraş"

Westar Arad spune pas competiţiei interne.
Comentează 0

Conform președintelui CS Westar Arad, Iosif Wecker, ultima echipă feminină de volei a Aradului înscrisă în Campionatul Național ediția 2017-2018 se simte obligată să arunce prosopul înainte de începerea sezonului deoarece "nu a reuşit să primească susţinere financiară din partea autorităţilor municipale arădene".

"Am depus 4 proiecte in cadrul sesiunilor de finantare prin fonduri nerambursanile in cadrul Spotul de Performanta pt. anul 2017 si nu mi-a fost atribuit nici unul. Am depus contestatie la ultima sesiune in perioada legala, dar nici pina astazi NU am primit nici un raspuns, iar de pe siteul CMCA au disparut rezultatele sesiunii a 2-a a finantarii nerambursabile. Ma doare faptul ca autoritatiile locale isi intorc privirea fata de cei care fac ceva pentru acest oras, cresc copii, ii formeaza, iar cand e sa fie sprijiniti NU primesc nimic din partea autoritatilor.  Reamintesc faptul ca a in campionatul 2016-2017 echipele de baieti au facut istorie fiind prima echipa de volei care a reusit sa acceada in semifinalele competiriei pt. prima data in istoria voleiului Aradean la categoriile minivolei si sperante, iar acesti sportivi in culorile Scolii Gimnaziale Aron Cotrus au obtinul locul5 pe tara in cadrul intercerii ONSS care a avut etapa finala la Craiova in luna Mai 2017" spune preşedinte CS WESTAR ARAD, WECKER IOSIF

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite