Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

CRUCEA ROSIE ROMÂNĂ  A SĂRBĂTORIT 142 ANI DE ACTIVITATE UMANITARA

 Ziua de 4 iulie 2018, a fost momentul în care s-a celebrat 142 de ani de existenta, curajul și devotamentul tuturor celor care au contribuit la misiunea noastră umanitară. Unită într-un singur gând, acela de a alina suferința umană, fiecare generație de voluntari s-a adaptat nevoilor și provocărilor cărora a trebuit să le facă față țara noastră.

CRUCEA ROSIE ROMÂNĂ  A SĂRBĂTORIT 142 ANI DE ACTIVITATE UMANITARA
Comentează 1

De la an la an, pe timp de pace sau în vreme de război, Crucea Roșie Română a căutat soluții pentru a veni în ajutorul celor mai vulnerabili, fiind mereu în prima linie a sprijinului umanitar.

Multumim generatiei actuale de voluntari care ne ajută să scriem în prezent istoria Crucii Roșii Române. In fiecare zi,voluntarii Filialei de Cruce Rosie Arad își dăruiesc energia și timpul pentru a le fi aproape celor vulnerabili.. Asa cum suntem convinsi ca si fara sustinerea donatorilor, partenerilor și prietenilor Crucii Roșii Române programele noastre de ajutorare nu ar fi fost posibile. 

Am sarbatorit acest eveniment prin activitatile derulate in proeictul „Spune da pentru viata”, proiect de constientizare necesitate donare de sange, actiuni in scoli legate de sanatatea donarii, donare. Pornim derularea proiectului „ Ora de joaca Hai in lumea mea”, unde voluntarii filialei alaturi de medici, studenti medicina au creat un climat de joaca cu cadouri copiilor internati la sectia de pediatrie Spitalul judetean Arad pe o perioada de 3 luni. De asemenea s-a participat cu voluntarii la tabere scolare din judet in instruire acordare prim ajutor și s-au acordat ajutoare in bunuri persoanelor vulnerabile.

In data de 4.07.2018 , presedinta Crucii Rosii Romane Maiestatea Sa Margareta Custodele Coroanei romane, a transmis un mesaj de multumire pentru voluntarii Crucii Rosii Romane, membrilor de Cruce Rosie, la Bucuresti la palatul Elisabeta, eveniment la care Filiala Arad a participat cu voluntari si invitati de la partenerii nostrii de colaborare de peste 20 ani Crucea Rosie Maghiara Bekes.

Vă mulțumim și vă invit să ne rămâneți alături, pentru că doar împreună putem duce mai departe această misiune uriașă. Impreună scriem istorie - istoria Crucii Roșii Române și a unei lumi mai bune!

Galerie foto (2)


Scrie un comentariu

trimite