Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Criminalul din magazin şi-a recunoscut fapta. Cum şi-a motivat acesta teribilul gest

Ucigaşul vânzătoarei din magazin va fi dus azi in faţa judecătorilor, pentru mandatul de arestare preventivă. El şi-a recunoscut fapta în faţa procurorilor.

Criminalul din magazin şi-a recunoscut fapta. Cum şi-a motivat acesta teribilul gest
Comentează 0

Bărbatul a recunoscut fapta şi spunea că a recurs la acest gest din gelozie. Acesta nu suporta ca fosta sa iubită să aibă o relaţie, tocmai de aceea i-a dat mai multe mesaje de ameninţare în ultimele luni, iar joi a mers la magazin şi a înjunghiat-o de mai multe ori.

După ce a recunoscut, bărbatul a fost dus şi la reconstituire pentru a le arăta anchetatorilor exact ce a făcut. În acest moment, el este în arestul central al Poliţiei Capitalei şi urmează ca, vineri, să meargă la Tribunalul Bucureşti, acolo unde se va judeca propunerea de arestare.

Ancheta mai scoate la iveală şi faptul că victima s-a plâns de mai multe ori la poliţie că bărbatul, fostul ei iubit, o ameninţa şi hărţuia. Nimeni nu a luat insă nicio măsură.

Crima a avut loc in centrul capitalei, într-un magazin de lux care aparţine Alinei Măgureanu, celebra denunţătoare de la DNA.

Sursa romaniatv.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite