Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

CRIMA de la Vama Veche. Tânăr de 17 ani, pus sub acuzare. Cine este adolescentul

Crima şocantă petrecută la Vama Veche, sâmbătă. 

CRIMA de la Vama Veche. Tânăr de 17 ani, pus sub acuzare. Cine este adolescentul
Comentează 0

Update: Tribunalul Constanţa a decis duminică arestarea preventivă pentru 30 de zile pentru minorul de 17 ani, bănuit a fi principalul vinovat de uciderea, sâmbătă, pe plaja din Vama Veche, a unui bărbat în vârstă de 34 de ani, din localitatea Tecuci, informează un comunicat de presă al IPJ Constanţa.

Potrivit sursei citate, tânărul, în vârstă de 17 ani, considerat a fi principalul suspect într-un caz de agresiune violentă cu corp dur, ce a produs moartea unui bărbat de 34 de ani, din localitatea Tecuci, pe plaja din Vama Veche, a fost reţinut de poliţişti, alături de alţi trei prieteni, chiar în cursul zilei de sâmbătă.

În urma audierii martorilor şi stabilirii unui profil al suspecţilor, în cazul omorului din Vama Veche, poliţiştii constănţeni au identificat, în cursul zilei de sâmbătă, în tren, în Gara Costineşti, un grup de patru persoane (doi băieţi şi două fete), pe care le-au condus la audieri. Una dintre aceste persoane, un tânăr în vârstă de 17 ani aflat din anul 2017 sub control judiciar pentru trafic şi deţinere de droguri, a fost bănuită drept autorul agresiunii. Ulterior, din investigaţiile efectuate de poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorului criminalist, a reieşit faptul că persoana bănuită de săvârşirea infracţiunii de omor este tânărul, de 17 ani, din municipiul Constanţa, faţă de care Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa a emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore.

Crima de la Vama Veche. Polițiștii l-au reținut pe Zaharia Răzvan Andrei de 17 ani, în cazul crimei de la Vama Veche. Potrivit oamenilor legii, acesta era pus sub control trafic de droguri din 2017. 

Răzvan Andrei Zaharia a fost pus sub acuzare după audierile care au durat aproape toată noaptea. Astăzi, tânărul urmează să fie prezentat Tribunalului Constanța cu propunere de arestare preventivă.

Polițiștii constănțeni au deschis o anchetă, după ce un bărbat a fost găsit mort, ieri dimineață, pe plaja din zona Amphora, din Vama Veche, existând indicii că a fost bătut și abandonat de niște adolescenți.

Două fete și doi băieți au fost audiați ieri la sediul Poliției Mangalia, în cazul crimei de pe plaja din Vama Veche. Aceștia au fost depistați într-un tren, la Costinești.

Sursa


Scrie un comentariu

trimite