Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cozmin Guşă: Nici urmă de refugiat în Ungaria sau Austria. Nu este nicio stare de alertă

Consultantul politic Cozmin Guşă a afirmat astăzi la Realitatea TV că Ungaria şi Austria au purtat un război preventiv al declaraţiilor şi că situaţia din cele două ţări, aşa cum a observat în călătoria în care se află, nu este deloc cum afirmă cele două state.

Cozmin Guşă: Nici urmă de refugiat în Ungaria sau Austria. Nu este nicio stare de alertă
Comentează 0

"Am avut ceva ezitări să plec cu maşina, dar am vrut să văd care este atmosfera în Ungaria. De la Nădlac până la ieşirea din Austria nu am văzut niciun echipaj de poliţie, nicio alertă", a spus consultantul politic.

"Nici urmă de aglomeraţie, nici ţipenie de grănicer şi nicio urmă de miliar austriac la graniţă care să păzească graniţa din cei 2.200 anunţaţi zilele trecut", a preizat Cozmin Guşă.

Acesta a explicat că atât Ungaria, cât şi Austria, au purtat, de fapt, un război preventiv al declaraţiilor. "Au făcut mai mult val, nu putem vorbi de vreo stare de alertă în Ungaria", a continuat consultantul politic.

Întrebat dacă a văzut în drumul său vreun imigrant, Cozmin Guşă a afirmat: "Niciunul, nici în hoteluri, nici pe şosele, nici în Ungaria, nici în Austria".

Totodată, acesta a mai spus că din câte a discutat cu ungurii, aceştia nu sunt deloc primitori şi că starea de spirit este una total negativă. "Economia Ungariei nu o duce deloc bine şi nu mai au nevoie de nimeni în plus. Austriecii sunt mai primitori, însă doar dacă te duci ca turist, dacă plăteşti. Altfel, nici vorba de tolerenţă la primirea de imigranţi", a încheiat Cozmin Guşă.

sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite