Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cozi interminabile la benzinării în municipiu și județ / UPDATE: Ministrul Energiei le cere românilor să nu intre în panică și să nu stea la cozi

Traficul din municipiu a fost dat peste cap de cozile formate în zonele benzinăriilor unde mai mulți arădeni s-au înghesuit pentru a-și procura combustibil, la prețuri de aproximativ 7 lei litrul, după ce mai multe zvonuri au circulat în mediul online conform cărora în curând prețurile vor urca la 10 lei/litru. 

Cozi interminabile la benzinării în municipiu și județ / UPDATE: Ministrul Energiei le cere românilor să nu intre în panică și să nu stea la cozi
Comentează 3

Update 1 Ministrul Energiei le cere românilor să nu intre în panică și să nu stea la cozi

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, le cere românilor să nu intre în panică și să nu stea la cozi, pentru că nu se pune problema lipsei stocurilor şi nici a preţurilor apărute pe anumite reţele de socializare, după cum a declarat în această seară la Realitatea TV.

„România nu are nicio problemă cu aprovizionarea cu carburanți în benzinării. Am avut astăzi întâlniri de lucru cu reprezentanții Rompetrol și ai OMV Petrom și am primit asigurări că există stocuri suficiente de produse petroliere și vor asigura livrările către clienți. Totodată, vreau să le transmit românilor că nu trebuie să intre în panică și să stea la cozi. AVEM SUFICIENTE STOCURI!", scrie pe Facebook ministrul Energiei, Virgil Popescu.


În unele orașe precum Reșița și Beiuș, ar fi fost majorate prețurile la motorină până la 10 lei litrul. Panica s-a creat tocmai datorită acestor presupuse creșteri de prețuri. 

Zvonurile spun că începând de joi prețurile vor exploda, benzinăriile fiind aglomerate în tot municipiul dar și în Pâncota sau mai multe zone din județ. 

Specialiștii dau asigurări că există stoc suficient de combustibil, așa că nu se pune problema limitării consumului.

Foto: AradTraffic

Galerie foto (1)


Scrie un comentariu

trimite