Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

COVID nu-i sperie pe bogaţi! Hotelurile de lux din Poiană sunt sold-out de Crăciun şi Revelion! Piscina, 65 Ron pentru 30 de minute

Deşi ţara noastră nu este departe de a fi cuprinsă de asediu din cauza crizei sanitare, se pare că românii caută cu îndârjire un colţ de linişte şi natură unde să poată să evadeze de sub presiunea măsurilor restrictive şi de teama coronavirusului. Mulţi au renunţat să călătorească în străinătate şi caută locuri cât mai frumoase şi retrase chiar în România. Având în vedere că sărbătorile de iarnă se apropie, RomaniaTV.net prezintă în materialul de mai jos ce s-a schimbat în preferinţele românilor în materie de vacanţe, dar şi cum au reuşit patronii de hoteluri şi pensiuni să gestioneze toată situaţia.

COVID nu-i sperie pe bogaţi! Hotelurile de lux din Poiană sunt sold-out de Crăciun şi Revelion! Piscina, 65 Ron pentru 30 de minute
Comentează 0

Se pare că nici miile de cazuri de infectări cu COVID apărute în decurs de 24 de ore nu îi opreşte pe înrăiţii de călătorit să îşi ia "liber" de la realitate şi să dea o fugă departe de agitaţia oraşului. Acum că multe dintre oraşele europene şi chiar cele de peste ocean au impus măsuri drastice sau chiar şi-au închis frontierele cu celelalte ţări, peste 80% dintre români au ales să îşi petreacă zilele de concediu în ţara lor. Pe măsură ce unii au descoperit locuri unice şi s-au bucurat de un concediu de vis, au existat turişti care s-au plâns de condiţiile de cazare şi de banii pe care i-au cheltuit pe acestea. Având în vedere situaţia actuală, proprietarii de hoteluri şi pensiuni au adaptat preţurile în conformitate cu criza sanitară, motiv de nemulţumire pentru mulţi dintre români.

Unde vor românii să petreacă Crăciunul şi Revelionul şi ce preţuri. Un revelion petrecut la cel mai luxos hotel costă cât un sejur de 7 zile în Thailanda

În materie de dorinţele românilor pentru sărbăorile de iarnă, aceştia caută în special cabane izolate, dar cu confort cât mai sporit, preţurile pot ajunge şi la 20.000 de lei pentru anumite unităţi. De asemenea, printre cele mai căutate unităţi de cazare sunt şi casele, vilele care se închirază integral. Românii nu se dau înlături nici de la hotelurile scumpe şi moderne şi de la pensiunile la care merg de ani de zile. Patronii spun că au luat toate măsurile necesare şi au adaptat modalităţile de cazare la contextul pandemiei de coronavirus.

 

Polul distracţiei preconizat pe acest an este tot Valea Prahovei. Proprietarii de hoteluri şi pensiuni cred că vor avea încasări frumoase, dacă Guvernul nu va mai interveni cu declaraţii sau măsuri care să îi sperie şi să anuleze rezervările.

Preţurile sunt la fel, pentru toate buzunarele. Acestea variază în funcţie de dotări, de stele, dar şi de amplasarea faţă de centrul oraşului. Astfel, pentru două nopţi de cazare în perioada Crăciunului putem scoate din buznar între 500 de lei şi 2.600 de lei.

Ce pachete scot la bătaie cele mai mari hoteluri de pe Valea Prahovei de Crăciun:

Cât costă un Crăciun la Hotel Alpin, Poiana Braşov – preţul unui pachet pentru perioada Crăciunului porneşte de la 445 de euro de persoană şi poate ajunge chiar la 945 de euro cu cazare în Apartament Prezidenţial. În bani intră micul dejun, cazarea pentru 4 nopţi şi program special în fiecare seară, cină inclusă ş divertisment.

Citește continuarea pe romaniatv.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite