Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

COŞMARUL unei tinere care şi-a tatuat sprâncenele. Cei care o văd nu-şi pot opri râsul!

Sprâncenele tatuate cu ajutorul tehnicii numite microblading sunt tot mai populare şi o mulţime de vedete se jură că procedura le-a schimbat viaţa în bine. Nu acelaşi lucru îl poate spune, din păcate, o tânără care va rămâne marcată pe viaţă de experienţă.

COŞMARUL unei tinere care şi-a tatuat sprâncenele. Cei care o văd nu-şi pot opri râsul!
Comentează 0

Sprâncenele groase, cu aspect natural, sunt la modă acum şi, pentru cele care nu au avut norocul să se nască având sprâncene ca ale actriţei Lily Collins sau ale modelului Cara Delevigne, apelează la microblading, o procedură de tatuaj permanent. Dar dacă procedura nu e realizată de un expert, rezultatul poate fi un dezastru. 

Tânăra femeie care şi-a povestit păţania pe Twitter a sfârşit prin a avea cele mai bizare sprâncene, care par duble. Ea a arătat atât sprâncenele sale naturale, cât şi ce şi-ar fi dorit, dar şi sprâncenele permanente, de coşmar, pe care le are acum. 

"Tocmai le-am făcut astăzi. Există vreun fel în care pot şterge tatuajul sau trebuie să apelez la laser? Sunt terminată", s-a plâns tânăra pe Twitter, precizând că este din oraşul australian Sydney. 

Între timp, postarea sa a dispărut, dar păţania a devenit virală.

Sursa realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite