Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

COȘMAR PE DN7. Mii de mașini sufocă Valea Mureșului în drumul spre graniță

COȘMAR PE DN7. Mii de mașini sufocă Valea Mureșului în drumul spre graniță
Comentează 0

Zeci de mii de mașini tranzitează județul Arad spre frontiera Schengen, de câteva zile. Este vorba de românii care muncesc în alte țări europene și au fost acasă la familii în luna august pentru a-și petrece concediul, iar acum se întorc la angajatori.

Pe Valea Mureșului, pe mai multe segmente, se circulă bară la bară, iar localitatea Vladimirescu este practic paralizată de câteva zile, pe sensul spre Arad.

Șoferii își încearcă nervii la maximum și pe centură, iar când trec trenurile, coloanele de mașini sunt kilometrice. Cei care cunosc problemele de pe centură nici nu mai merg pe acolo, preferând să treacă prin oraș, astfel că și arterele principale sunt mai aglomerate decât în zilele obișnuite. 

Traficul ar putea reveni la normal de marți, pentru că mai sunt muncitori care pleacă pe ultima sută de metri, mai ales în țările apropiate.

La frontieră se lucrează la capacitate maximă, dar uneori timpii de așteptare pentru control depășesc 30 de minute, atât la Nădlac I (pe DN7) cât și la Nădlac II (pe autostradă).
 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite