Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Corpul lui Emiliano Sala, identificat. Trupul găsit în epava avionului de pe fundul Canalului Mânecii este al fotbalistului

Corpul fotbalistului argentinian Emiliano Sala, care a dispărut după ce avionul în care se afla s-a prăbuşit în Canalul Mânecii, a fost identificat, a confirmat joi seară poliţia din comitatul britanic Dorset, relatează postul CNN.

Corpul lui Emiliano Sala, identificat. Trupul găsit în epava avionului de pe fundul Canalului Mânecii este al fotbalistului
Comentează 0

Într-un comunicat, poliţia din Dorset a transmis că "trupul adus azi în portul Portland ... a fost în mod oficial identificat de medicul legist din Dorset ca fiind cel al fotbalistului Emiliano Sala".

"Familiile domnului Sala şi pilotului, David Ibbotson, au fost informate despre această ştire şi vor continua să fie sprijinite de ofiţeri de legătură specializaţi în familie. Gândurile noastre rămân cu ei în acest moment dificil", se mai arată în comunicat.

Poliţia a mai anunţat că va continua să investigheze "circumstanţele acestui deces".

Sala, 28 de ani şi Ibbotson, în vârstă de 59 de ani, zburau cu un avion de mici dimensiuni din oraşul Nantes, situat în nordul Franţei, până la Cardiff, în Ţara Galilor, când a dispărut de pe radar deasupra Canalului Mânecii pe 21 ianuarie.

Aeronava Piper Malibu a fost găsită pe fundul Canalul Mânecii în dimineaţa zilei de duminică - şi un corp a fost recuperat miercuri.

Sursa

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite