Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Corina Crișan: „Mă bucur că domnul Furău realizează că investițiile la Spitalul Județean sunt necesare, chiar dacă nu le-a votat”

Corina Crișan: „Mă bucur că domnul Furău realizează că investițiile la Spitalul Județean sunt necesare, chiar dacă nu le-a votat”
Comentează 0

Consilier județean și prim-vicepreședinte al PNL Arad, medicul Corina Crișan spune că se bucură de faptul că doctorul Gheorghe Furău, consilier municipal PSD, realizează că investițiile aprobate de către Consiliul Local al Municipiului Arad pentru Spitalul Județean Arad, prin votul consilierilor PNL-UDMR, sunt necesare, asta deși la momentul votului, Furău și colegii săi din PSD nu au votat „pentru”.

            „Mă bucur totuși că, în al doisprezecelea ceas, colegul și prietenul meu, domnul doctor Furău, realizează că investițiile aprobate de către Consiliul Local al Municipiului Arad pentru Spitalul Județean Arad sunt necesare. Asta cu toate că nici domnul Furău, nici consilierii PSD-ALDE, nu au votat pentru aceste investiții atât de necesare. Probabil că reacțiile colegilor din Spitalul Județean Arad l-au determinat să adopte în cele din urmă o astfel de poziție pro-investiții. Văd totuși că domnul Furău spune despre Consiliul Municipal că ar fi un sponsor minor în circuitul de sănătate local. Domnul Furău ori nu știe, ori se preface că nu știe, faptul că acele investiții sunt exact ceea ce au cerut cei de la Spitalul Județean, nici mai mult, nici mai puțin. Și să nu uităm totuși că vorbim despre o rectificare bugetară, nu despre stabilirea bugetului pe un an de zile, ceea ce înseamnă că discutăm despre banii nealocați până în acest moment, nu despre tot bugetul pe un al al Municipiului Arad. Sper ca pe viitor domnul Furău, în calitate de medic în cadrul Spitalului Județean Arad, să lase deoparte orgoliile și interesele de grup ale PSD și să voteze pentru atât de necesarele investiții de la acest spital care deservește întreg județul Arad. Eventual, dacă nu-i convin sumele alocate, să depună amendamente la proiecte și să modifice acele sume”, spune Corina Crișan, consilier județean și prim-vicepreședinte al PNL Arad.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite