Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Copiii sunt un dar de la Dumnezeu - Să crești mare Delia Maria!

Copiii sunt un dar de la Dumnezeu și tot ei sunt cei care încununează relația dintre părinți, dar mai presus de toate, ei sunt alinarea și bucuria sufletelor noastre.

Copiii sunt un dar de la Dumnezeu - Să crești mare Delia Maria!
Comentează 0

Tot ei sunt și balsamul rănilor noastre sufletești, sau alinarea sufletelor atunci când venim acasă de la muncă după o zi istovitoare, însă atunci când întâlnim zâmbetul lor nevinovat în pragul casei parcă totul se schimbă dintr-o dată.

Îi luăm în brațe și simțind mânuțele lor încolăcindu-se după gâtul nostru parcă ne dau lacrimile de bucurie, iar greutățile vieții dispar, uităm de supărări ori neajunsuri, pentru că îi avem pe ei, comoara noastră de neprețuit.

Ei sunt alinarea și bucuria noastră, nimic nu se compară cu zâmbetul sau râsul plin de fericire al copilașului noastru drag care parcă râde și cu ochișorii. Sunt momente în viață unice pe care nu le vom uita niciodată.

Casa care răsună de bucuria copiilor este o casă fericită și binecuvântată de Dumnezeu. Ei sunt bucuria și împlinirea noastră ca părinți, ei sunt cea mai bună investiție și cel mai frumos lucru din viața noastră, ei, copiii noștri sunt cununa vieții și alinarea noastră, fericirea familiei, ei, acele suflețele minunate.

Sâmbătă 10.02.2018, am avut prilejul și bucuria de a fi parte la oficierea botezului la Biserica nouă de la UTA a micuței Bucă Delia Maria, un suflețel minunat care a venit pe lume în data de 9 decembrie 2017, fiind o mare bucurie pentru părinți.

Doresc ca bunul Dumnezeu să binecuvânteze micul îngeraș și părinții, Daniel Bucă și Aurica Teodora, iar micuței Delia Maria îi dorim sănătate, înțelepciune, să crească mare și frumoasă și să fie o "cunună de Laur" pentru părinți.

Dumnezeu să-i poarte de grijă și să o ocrotească mereu!

Galerie foto (37)


Scrie un comentariu

trimite