Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Copiii din Petriș, entuziasmați de „Litoralul Vestului” (FOTO)

Stațiunea turistică Ghioroc devine, pe zi ce trece, un important reper al turismului arădean. Pentru a impulsiona și mai mult activitatea turistică a „Litoralului Vestului”, Consiliul Județean Arad a înființat un Centru de Turism pe malul lacului, cu două căsuțe și un ponton de agrement, prin care își dorește să atragă și să informeze turiștii, inclusiv pe arădeni, despre atracțiile zonei.  

Copiii din Petriș, entuziasmați de „Litoralul Vestului” (FOTO)
Comentează 0

Podgoria Aradului a atras, ieri și astăzi, două grupuri de câte 30 de copii, din comuna Petriș, care au vizitat Litoralul Vestului și au fost impresionați de lacul Ghioroc. Copiii au făcut un tur al Podgoriei, printre obiectivele vizitate numărându-se inclusiv „Muzeul Tramvaiului Electric”.

„Ne dorim să continuăm ghidarea acestor tururi, pentru a face cunoscut Ghiorocul și Podgoria Aradului în tot județul. Cred că, având Lacul Ghioroc ca punct de atracție principal, întreaga zonă are un potențial turistic pe care putem să îl valorificăm. Faptul că grupuri de copii din județul nostru vin la «Litoralul Vestului» și sunt încântați de ceea ce găsesc aici înseamnă că, într-adevăr, avem un tezaur pe care nu îl exploatăm suficient”, a declarat Ionel Bulbuc, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad.

 

Galerie foto (5)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite