Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Coordonatorii de proiecte și-au prezentat astăzi la sediul AJF Arad, competițiile  din această primăvară

Coordonatorii de proiecte și-au prezentat astăzi la sediul AJF Arad, competițiile  din această primăvară
Comentează 0


În prezența secretarului general al AJF Arad, Vasile Rad  , prof. Flavius Stoica și prof. Ioan Hamza și-au prezentat proiectele vizând  competițiile de fotbal pentru copii din această primăvară. La întâlnire au mai fost prezenți Gabriel Hărduț,  șeful Comisiei de copii și juniori a Ajf și  jurnalistul Daniel Scridon.
 I. Respectând ordinea cronologică, cel mai apropiat eveniment va fi Cupa ”Micul fotbalist”, din 29 martie. Competiția se va desfășura la Școala Gimnazială ” Aurel Vlaicu ” începând cu ora 9. Vor participa 8 echipe de băieți alcătuite din elevi din clasele 0-II și 2 echipe de fete din clasele 0-II. Au voie și jucători legitimați
II . În luna aprilie, copiii din clasele 0-IV ( nelegitimați) se vor ” duela” în competiția ” Iepurașul football dream” , pe terenuri de 20x40 amenajate pe stadionul  Șega  ( 4 jucători + un portar)
III. Cupa familiilor denumită ” Joacă fotbal în familie” , în premieră în Arad, va fi rezervată echipelor alcătuite din 3 jucători ( tată, soție și fiu ) , în care e obligatoriu ca fiul sau nepotul să fie elev în clasele 0-V. Se vor juca două reprize de câte 10 minute fiecare , pe porți mici , teren 20x20.
IV. ”Campionatul străzilor”.
 Aflată  la cea de-a doua ediție, această competiție va debuta la începutul lunii aprilie. Participă echipe alcătuite din 3 jucători ( copii din clasele 0-IV și copii din clasele V-VIII, cu domiciliul pe aceeași stradă sau pe străzi învecinate. Echipele vor fi alcătuite din băieți, mixte sau de fete, echipa purtând numele străzii pe care locuiesc jucătorii. Se va juca pe terenuri de 20x 15 m, la porți mici fără portar, penalty-ul executându-ze cu poarta goală de  la jumătatea terenului.
Jucătorii sunt obligați să prezinte adeverințe medicale și copie după pagina carnetului de note unde se află adresa juicătorului. 
Pot participa si jucătorii legitimați.

Pentru această competiție , aflați detalii la nr. de telefon 0723 602 905

Toate evenimentele  acestor proiecte  se vor desfășura  cu ocazia sărbătoririi a 120 de ani de la disputarea primului meci de fotbal în Arad și în România.


 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite