Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Continuă lucrările la reţeaua de canalizare de pe Bulevardul Revoluţiei

De miercuri, 19.02.2020, începând cu ora 10:00, până sâmbătă, 22.02.2020 inclusiv, în intersecţia Bulevardului Revoluţiei cu strada Andrei Mureşanu se deschide un nou front de lucru. Lucrările la colectorul de canalizare implică săpături deschise şi necesită închiderea totală a intersecţiei.

Continuă lucrările la reţeaua de canalizare de pe Bulevardul Revoluţiei
Comentează 0

De reţinut este faptul că, pe durata lucrării mai sus menţionate, circulaţia rutieră pe strada Andrei Mureşanu este închisă cu presemnalizarea şi devierea traficului de la strada Ştefan Augustin Doinaş. Date fiind restricţiile de circulaţie, şoferii sunt sfătuiţi să opteze pentru rute alternative.

Lucrarea se desfăşoară în conformitate cu Autorizaţia de Construire Nr. 1226/13.11.2017, emisă de Primăria Municipiului Arad, având avizul favorabil al Comisiei de Sistematizare a Circulaţiei din Municipiul Arad şi urmează să fie delimitată cu plasă de protecţie şi semnalizată cu indicatoare rutiere însoţite de panouri de avertizare.

Această lucrare este executată în cadrul contractului de lucrări CL3 – Reabilitare reţea canalizare în Arad, care face parte din Fazarea Proiectului Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Arad cofinanţat din Fondul de Coeziune prin Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014 – 2020 (POIM 2014 – 2020).

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite