Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Consultații stomatologice gratuite, oferite prin Programul Zâmbete Colgate, în județul Arad

Consultații stomatologice gratuite, oferite prin Programul Zâmbete Colgate, în județul Arad
Comentează 0

- Colgate®, în parteneriat cu Societatea Națională de Cruce Roșie din România, va demara în luna octombrie Programul Zâmbete Colgate®, parte din campania România merită zâmbete Colgate®, în două orașe din județul Arad, unul dintre cele 10 județe selectate din toată țara. Elevi din clasele primare din Nădlac și Chișineu Criș vor beneficia de consultații stomatologice gratuite, de diagnostic cu recomandări pentru tratament, sfaturi de sănătate orală pentru un zâmbet sănătos și mostre gratuite de produse de îngrijire orală.

„Încă din 2015, când ne-am alăturat Programului Școlar Colgate® Bright Smiles, Bright Futures™, am găsit în Colgate® România un partener cu care împărțim aceleași valori, de exemplu grija pentru sănătatea oamenilor. Acum, ne bucurăm să îi susținem în noul program Zâmbete Colgate, o inițiativă care încurajează comunitățile locale să adopte obiceiuri sănătoase”, a spus Ioan Silviu Lefter, director general al Crucii Roșii Române.

Programul Zâmbete Colgate®, , in județul Arad, consultațiile stomatologice gratuite din cadrul programului, vor avea loc în Nădlac, în data de 14 octombrie, la Grupul Școlar „J. Gregor Tajovski”, și în Chișineu Criș, în data de 15 octombrie, la Liceul Teoretic „Mihai Veliciu”. Pe lângă consultații, copiii vor avea parte de lecții de igienă orală, oferite de voluntarii Crucii Roșii și desfășurate în prezența părinților, dar și de o zonă de joacă unde îl vor întâlni pe îndrăgitul Doctor Măseluță. Data de 14 octombrie coincide și cu World Cavity-Free Future Day, o campanie de conștientizare a nevoii prevenirii cariilor la nivel mondial, lansată în 2016 de Alianța pentru un viitor fără carii.

Activitățile sunt dedicate copiilor din clasele 0-IV și se vor desfășura între orele 10:00 și 18:00. Pentru a participa la consultații, este necesar ca elevii să fie programați în prealabil și să fie însoțiți de un părinte sau un tutore legal. Pentru mai multe informații despre programul Zâmbete Colgate, accesați www.zambetecolgate.ro.

Colgate-Palmolive România se implică activ şi investeşte anual într-o serie de programe educaţionale adresate publicului larg, în care sunt implicate mediile universitare şi profesionale medicale, toate având ca scop îmbunătăţirea parametrilor sănătăţii orale pentru populaţia din România.

Pentru mai multe informații despre proiectele globale Colgate®, vizitați website-ul companiei www.colgatepalmolive.com, iar pentru informații specializate accesați www.colgateprofessional.co.uk, www.colgateoralhealthnetwork.com, dar și www.colgate.ro.

 

Despre Crucea Roșie Română

 

Societatea Națională de Cruce Roșie din România, organizație umanitară care funcționează neîntrerupt din 1876 în scopul prevenirii și alinării suferințelor oamenilor, fără nici o deosebire în ceea ce priveste naționalitatea, rasa, religia, vârsta, sexul, apartenența militară, socială sau politică.

Prin activitățile pe care le desfășoară contribuie și la ameliorarea stării de sănătate, la prevenirea îmbolnăvirilor si la alinarea suferințelor prin programe de întrajutorare în beneficiul colectivității. Proiectul de educație pentru sănătate desfășurat împreună cu Colgate este parte din această componentă importantă a activității organizației.


Scrie un comentariu

trimite