Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Consiliul Județean anunță că se va implica în sportul de masă

Consiliul Judeţean Arad, în parteneriat cu Asociaţia Judeţeană de Fotbal, va demara un proiect prin care fotbalul din ligile a patra, a cincea şi a şasea va fi sprijinit din punct de vedere logistic şi financiar.

Consiliul Județean anunță că se va implica în sportul de masă
Comentează 0

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Sergiu Bîlcea și consilierii judeţeni Ovidiu Moşneag şi Răzvan Cadar au fost mandataţi parteneri ai Asociaţiei Judeţene de Fotbal pentru a implementa acest proiect, care va fi sprijinit financiar de administraţiile locale din 2017.

Proiectul a fost prezentat preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu, de către Iustin Cionca, preşedintele CJ Arad şi de către primarul Gheorghe Falcă, în cadrul unei vizite pe care șeful Federaţiei Române de Fotbal a desfăşurat-o la Arad.

Am discutat cu preşedintele Consiliului Județean şi cu primarul în vederea identificării unor proiecte comune, astfel încât să putem sprijini echipele de fotbal la nivelul ligilor a patra, a cincea, a şasea. S-au evidenţiat câteva lucruri foarte importante, cum ar fi necesitatea investiţiilor în infrastructură”, a spus Răzvan Burleanu.

Ne dorim un sprijin mai mare pentru fotbalul juvenil, pentru că soluţia unei reconstrucţii vine de la copii şi juniori. Consiliul Județean se va implica în sportul de masă, o spun fără ezitare și fără echivoc, pentru a asigura tinerilor baza materială necesară, sprijinul de care au nevoie centrele de copii. În polii de dezvoltare din județ, acolo unde autoritățile locale au intenția să investească și ele în dezvoltarea și popularizarea fotbalului, a sportului, în general, la nivelul copiilor, Consiliul Județean va aloca fonduri”, a declarat, la rândul său, Iustin Cionca.

La întâlnire au participat şi alţi reprezentanţi implicaţi în fenomenul fotbalistic, din partea unor cluburi şi primării.

Galerie foto (4)


Scrie un comentariu

trimite