Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Conferinţele Arad Smart Talks continuă

Marţi, 24 mai, a avut loc cea de-a doua conferinţă Arad Smart Talks, cu titlul „Cum putem face Aradul un oraș in care se vine, nu din care se pleacă?"

Conferinţele Arad Smart Talks continuă
Comentează 0

Urmeaza alte patru conferinţe la care arădenii sunt aşteptaţi să vină în număr cât mai mare.

Referitor la conferinta de marti, arhitectul-șef al orașului Arad, care a trezit interesul participanților prin subiecte relevante și răspunsuri concrete la nelămuriri.

„Feedback-ul participanților este mai mult decât încurajator și ne determină să continuăm munca și să ne gândim la viitoarele conferințe Arad Smart Talks. Sperăm să ajungem la cât mai multe persoane și să mărim comunitatea Arad Smart Talks pe zi ce trece. Ne puteți lăsa mesaje cu sugestii pe Facebook sau pe e-mail contact@madcity.ro.

Dacă nu ați reușit să participați la eveniment, dar totuși aveți întrebări legate de conferințele Arad Smart Talks, vă invităm să trimiteți un e-mail la adresa contact@madcity.ro și vom face tot posibilul să răspundem într-un timp cât mai scurt", ne transmit organizatorii.

Arad Smart Talks este un proiect organizat de MadCity, finanţat de Fundaţia Alber, in parteneriat cu sponsorul ARED. Echipa Arad Smart Talks vă mulțumește pentru interes și vă aşteaptă la următoarea conferinţă !

Web: www.aradsmartcity.ro
Facebook: aradsmartcity

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare