Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Conducerea Liceului German începe războiul cu DD Chim și acuză firma de lipsă de profesionalism

În urma incidentului de ieri, când alți 17 elevi ai Liceului Liceul Teoretic „Adam Muller Guttenbrunn” Arad au ajuns la spital, după ce săptămâna trecută zeci de copii au avut aceeași soartă, conducerea unității de învățământ reacționează, acuzând firma DD Chim din Deva, care a făcut deratizarea, de lipsă de profesionalism.

Conducerea Liceului German începe războiul cu DD Chim și acuză firma de lipsă de profesionalism
Comentează 0

„Conducerea școlii și cadrele didactice ale Liceului Teoretic „Adam Muller Guttenbrunn” Arad își exprimă regretul privind situația creată ca urmare a acestui nedorit eveniment care va constitui întotdeauna un MEMENTO pentru activitatea noastră. În numele cadrelor didactice și al nostru personal,  ne cerem scuze părinților dar și tuturor celor care au avut sau nu o implicare emoțională și nu numai, privind acest eveniment care ne-a produs tuturor o vie emoție și o profundă nemulțumire. Ancheta este, încă, în desfășurare, dar, noi considerăm că dezinsecția-dezinfecția și deratizarea nu s-a efectuat corespunzător. Cei vinovați vor răspunde pentru superficialitate și lipsă de profesionalism”, se arată într-un comunicat de presă semnat de directorul Mario Stoica și directorii adjuncți Melinda Jurcovan-Vigh și Mariana Șerban.

Conducerea liceului susține că după incidentul nefericit de săptămâna trecută s-a făcut o igienizare a tuturor claselor, astfel încât ieri să se poată deschide din nou școala. „Precizăm că am desfășurat, cu sprijinul IȘJ, DSP-ului, a unor școli din municipiu (cărora le mulțumim) și a unei firme specializate, activități de igienizare a tuturor claselor, coridoarelor, etc.; de fapt, a întregului spațiu a școlii noastre, așa încât, în data de 20.01.2020, au început cursurile urmând să se facă recuperări pentru orele pierdute, potrivit unui program elaborat de comun acord de către cadrele didactice și părinți. Liceul Teoretic «Adam Muller Guttenbrunn» Arad va demonstra, în continuare, că este o unitate de învățământ prestigioasă, conștientă de misiunea școlii, pentru prezent dar și pentru viitor”, susțin cei trei directori.

Citiți și: https://www.arq.ro/din-nou-patru-elevi-la-spital-de-data-asta-de-la-liceul-teoretic-adam-muller-guttenbrunn-nu-de-la-scoala-generala/31456

https://www.arq.ro/dd-chim-firma-care-a-facut-deratizarea-la-liceul-german-cercetata-pentru-trafic-de-substante-toxice-si-inca-trei-infractiuni/31356

 

 

 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite