Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Din nou patru elevi la spital. De data asta de la Liceul Teoretic „Adam Műller Guttenbrunn”, nu de la școala generală

Din nou patru elevi la spital. De data asta de la Liceul Teoretic „Adam Műller Guttenbrunn”, nu de la școala generală
Comentează 0

În cursul după-amiezii zilei de luni, 20 ianuarie, patru elevi cu vârsta între 10 și 18 ani, de data asta de la Liceul Teoretic „Adam Műller Guttenbrunn”  de pe Calea Timișorii și nu de la școala generală de pe str. Posada, ca data trecută, au ajuns la secția UPU a Spitalului Județean Arad, după ce frecventaseră toată ziua cursurile în sălile de clasă ale liceului în care dezinfecția a fost făcută tot de către aceeași firmă, ce operase și la școala generală de pe str. Posada.

Simptomele descrise au fost identice cu cele acuzate de către copiii de săptămâna trecută, însă până la această oră doar un tânăr de 18 ani a rămas internat.

UPDATE:

În acest moment (ora 17,00) sunt investigați la Unitatea Primiri Urgențe 11 elevi.

UPDATE 2:

În urma schimbului de informații cu Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Arad, inspectorul șef a ordonat trimiterea echipajului de cercetare chimică, biologică, axiologică si nucleară pentru efectuarea unor măsurători la Liceul teoretic Adam Muller Gutenbrun (corpul fde clădiri de pe Calea Timișorii).

UPDATE  3:

 Doi copii de 8 ani respectiv 18 ani sunt internati in spital. Baiatul de 8 ani este internat la infectioase. Dispeceratul ISUAR a primit primul apel telefonic in jurul orei 17:10, fiind vorba de o fetita 15 ani(dureri de burta), la care a intervenit echipaj medical SAJ B.

 

UPDATE 4:

3 internați și 18 investigați la UPU.

 

 

Vom reveni cu amănunte!

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite