Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Conduceau sub influența drogurilor, alcoolului sau fără permis

Polițiștii Secției 3 Rurală Chișineu-Criș au depistat azi, 9 martie 2022, un tânăr de 21 de ani, din Apateu care conducea un autoturism pe drumul comunal 133, între localitățile Șepreuș și Apateu. Testarea cu aparatul Drugtest a indicat o valoare pozitivă la substanța THC-5(canabis), tânărul fiind transportat la spital în vederea recoltării de probe biologice. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive.

Conduceau sub influența drogurilor, alcoolului sau fără permis
Comentează 0

Polițiștii Secției 2 Poliție Micălaca au depistat în data de 8 martie 2022, un bărbat de 51 de ani, din localitatea Horia, care conducea un autoturism pe strada Pastorului din municipiul Arad.

În urma verificărilor a reieșit că acesta are dreptul de a conduce suspendat, în cauză fiind întocmit un dosar penal.

Polițiștii Orașului Sebiș au depistat în data de 8 martie a.c., un bărbat de 45 de ani, din localitatea Almaș, care conducea un autoturism pe DN 79/A.

Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 0.93 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind transportat la spital în vederea recoltării de probe biologice și stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența băuturilor alcoolice.


Scrie un comentariu

trimite