Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Conducând beat, a lovit pompa de alimentare de la PECO

Polițiștii Biroului Rutier au fost sesizați despre un eveniment rutier fără victime, pe Calea Timișorii. La fața locului, din primele cercetări, s-a stabilit că un tânăr de 28 de ani, din județul Gorj, stabilit în Arad, ar fi condus un autoturism în zona unei stații PECO, acroșând pompa de alimentare, la efectuarea unei manevre de mers înapoi.

Conducând beat, a lovit pompa de alimentare de la PECO
Comentează 0

Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că tânărul era sub influența băuturilor alcoolice, având o alcoolemie de 1,13 mg./l. alcool pur în aerul expirat, și că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Conform precedurii, tânărului i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabiliri cu exactitate a alcoolemiei.

Totodată, verificările ulterioare au arătat că autoturismul condus fusese sustras de cel în cauză de la o societate comercială, unde este angajat.

În baza probatoriului administrat, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentat magistraților Judecătoriei Arad în vederea luării unei măsuri preventive, fiind cercetat pentru conducere sub influența alcoolului, conducere fără permis și furt în scop de folosință. Tânărul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. 


Scrie un comentariu

trimite