Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Condiţiile de la Pâncota sunt anti-fotbal. "Ceea ce se întâmplă aici nu cred că mai există niciunde!"

Şoimii Pâncota e neînvinsă în acest an. În faţa liderului Chindia Târgovişte trupa lui Ionuţ Popa a rezistat şi a smuls o remiză.

Condiţiile de la Pâncota sunt anti-fotbal.
Comentează 0

Însă antrenorul şoimilor s-a arătat extrem de nemulţumit de condiţii şi starea gazonului de pe propriul teren, unul din motivele pentru care elevii săi ar fi fost privaţi de un rezultat mai bun.

„Sunt dezamăgit de absolut tot ceea ce se întâmplă la această echipă! Nu pot să înțeleg starea terenului, nu am intrat cinci luni de zile pe el și arată cum arată. E inadmisibil ce se întâmplă la acest nivel de liga a doua la care suntem acum! Sunt revoltat, nu vreau să jignesc pe nimeni, dar ceea ce se întâmplă aici nu cred că mai există niciunde! Pentru a face o echipă ai nevoie de un teren bun, ai nevoie de condiții, nu așa delăsare cum există aici! Avem jucători buni, tineri, care au nevoie de condiții pentru un club profesionist, nu așa cum e acum. Sunt dezamăgit total de tot ce e în jurul acestei echipe privind condițiile oferite! Întotdeauna avem probleme acasă, nu vreau să mă leg doar de teren, dar noi am fost peste ei astăzi. Știm că terenul e mai mic, că trebuie să ne conformăm acestei suprafețe de joc, dar este inadmisibil ca suprafața de joc să arate ca și o arătură!“, a spus după meci Ionuţ Popa.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide