Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Concursul național cu tematică de protecție civilă, "Cu viața mea apăr viața"

Concursul național cu tematică de protecție civilă,
Comentează 0

 În acest sfârșit de săptămână s-a desfășurat etapa județeană a concursului național cu tematică de protecție civilă, "Cu viața mea apăr viața", la Liceul cu Program Sportiv din Arad. 

Concursul pune accent pe solidaritate și implicare, prin instruirea elevilor pentru intervenția în situații de urgență. Concursul reprezintă o activitate extrașcolară de pregătire a elevilor din învățământul gimnazial și liceal în domeniul protecției civile, fiind organizat anual de Ministerul Educației prin Inspectoratul Școlar Judeten și cu sprijinul Ministerului Afacerilor Interne prin Inspectoratul pentru Situații de Urgență.

In județul nostru au participat la concurs în total, 14 echipaje – 7 gimnaziu și 7 liceu. Pe locurile câștigatoare s-au clasat după cim urmează: Școala Gimnazială Andrei Șaguna, locul I - gimnaziu, Liceul Teoretic “Mihai Veliciu” Chișineu-Criș, locul II - gimnaziu și Școala Gimnazială “Iustin Marsieu” Socodor, locul III - gimnaziu.

La liceu a ocupat locul I Liceul Național de Informatică Arad, locul al II-lea a fost ocupat de Colegiul Economic Arad, iar pe locul al III-lea s-a clasat echipajul de la Colegiul Particular “Vasile Goldiș” din Arad.

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite