Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Concursul international de dans „Ghiocelul de argint” - 28

Concursul international de dans „Ghiocelul de argint” - 28
Comentează 0
Final de concurs: Ediția cu numărul 28 a Concursului international de dans „Ghiocelul de argint”, a reunit 786 de participanți din 8 țări și 19 județe. Trei zile de foc pentru toți participanții la acest concurs. Au fost zile pline de emoție, muncă, entuziasm, dedicare. Totul pentru copiii participanți, pentru bucuria lor de a urca pe scenă unde au fost aplaudați și apreciați pentru eforturile depuse. Felicitări! Sunteți extraordinari! Putem spune că am reușit să sărbătorim împreună Ziua internațională a dansului prin evoluțiile deosebite ale elevilor și schimbul de experiență pe care l-am avut noi, profesorii.
Toată echipa de organizare, de la profesori, elevi voluntari, părinți, prieteni, am încercat să creăm amintiri de neuitat, amintiri care să îi motiveze pe participanți să-și dorească o nouă vizită în Arad. Sunt multe de spus la final de ediție, de concurs, pentru că mai avem până la final de proiect. Ceea ce vezi lângă scenă sau într-un colț al sălii nu se poate exprima în cuvinte. Zâmbetul, bucuria, lacrimile, speranța, încrederea, dorința de a da tot ce e mai bun alături de echipă, toate acestea te fac să-ți dorești să continui pentru ei, COPIII.
Noi, profesorii, nu putem decât să îi încurajăm, să fim alături de ei și să îi susținem în tot ceea ce fac. Nu puteam să trăim toate acestea dacă nu erau lângă noi partenerii și sponsorii acestui eveniment: Inspectoratul Școlar Județean Arad, Primăria Municipiului Arad, Consiliul Județean Arad, Universitatea de Vest „Vasile Goldiș", Universitatea „Aurel Vlaicu", Teatrul Clasic „Ioan Slavici”, Club Rotary Arad Cetate, Crucea Roșie – filiala Arad, Carpatina, Liceul Tehnologic de Construcții și Protecția Mediului Arad, Liceul Tehnologic Francisc Neuman Arad, Colegiul „Csiky Gergely”, Colegiul Economic Arad și partenerii media care au fost alături de noi la promovarea, primirea, cazarea, masa sau premierea participanților.

Vă mulțumim tuturor!

Coordonatori concurs:

  • secțiunea dans: prof. Ioana Lung - coordonator Cercul de Dans sportiv și prof. Mirela Cosma - coordonator Cercul de Dans modern

 
Manuela Codrean

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite