Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Concurs pentru ocuparea funcţiilor vacante de director şi director adjunct la şcolile din judeţul Arad

 Concurs pentru ocuparea funcţiilor vacante de director şi director adjunct la şcolile din judeţul Arad
Comentează 1

In data de 12 octombrie 2016 va avea loc proba scrisă din cadrul concursului de ocuparea funcţiilor vacante de director şi director adjunct pentru şcolile judeţului Arad.

Din cele 188 de posturi scoase la concurs, pentru doar 133 posturi s-au depus dosare. In cursul săptămânii trecute a avut loc validarea dosarelor depuse. 14 dosare au fost respinse. Este posibil ca în urma unei adrese trimise către MENCŞ, unele dosare să nu fie aprobate. In caz contrar, la concurs sânt aşteptaţi 119 candidaţi.

Testul scris  constă în rezolvarea în maximum 120 de minute a unui test-grilă cu itemi elaborați de Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice. Cu acest prilej vor fi evaluate aptitudinile cognitive şi competențele manageriale ale candidaților, ambele cu o pondere de 50%. Rezultatele probei scrise vor fi publicate în cursul aceleiaşi zile.

Pentru candidaţii care vor trece de proba scrisă, vor urma probele de evaluare a CV-ului şi interviul. Acestea se vor desfăşura în perioada 17 octombrie-17 noiembrie, urmând ca în data de 18 noiembrie să fie publicate rezultatele concursului.

C. P.

 

Galerie foto (8)


Scrie un comentariu

trimite