Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Concert online de Valentine's Day; vezi cine urcă pe scenă în Sala Ferdinand

Ziua Îndrăgostiţilor, varianta americană, este un prilej cum nu se poazte mai nimerit pentru un concert, fie el şi online, având în vedere regulile de combatere a pandemiei de coronavirus. Astfel, astăzi, începând cu ora 18, în Sala Regele Ferdinad a Primăriei va avea loc un concert care va fi transmis online, într-o seară specială, seara Sfântului Valentin.

Concert online de Valentine's Day; vezi cine urcă pe scenă în Sala Ferdinand
Comentează 0

„Participă la concertul online în premieră susținut de echipa - Best audio Dj  și Remada pe pagina de Youtube (Best Audio Dj Team, https://www.youtube.com/channel/UCJ3KVKdBuP3VrQSlz166uUw )în Sala Ferdinand a  Primăriei Municipiului Arad.

Ai ocazia să dedici persoanei dragi o seara specială alături de noi toți!

Și pentru că a fi solidar înseamnă a fi acolo unde e nevoie de un sprijin, noi susținem proiectul «Împreună Salvăm Vieții» și te îndemnăm să fii și tu  alături de inițiativa asociației Sf. Martin de a achiziționa 100 de CONCENTRATOARE DE OXIGEN mobile în valoare de 293.000 lei care vor fii oferite gratuit, prin intermediul voluntarilor, bolnavilor infectați cu Covid 19  care sunt tratați la domiciliu de catre medicii de familie sau care au trecut prin boală și au rămas cu probleme respiratorii.

Vei putea să susții și tu prin donarea unei sume prin platforma  EuPlătesc.ro regasită pe site-ul https://isvarad.ro/

Te așteptăm alături de noi!

Echipa Best Audio Dj  & Remada

www.remada.ro, este anunţul postat pe pagina de Facebook a Primăriei Municipiului Arad cu privire la concertul online din această seară.

 

Galerie foto (4)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite