Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

CONCERT DE COLINDE VECHI - Noi umblăm a colinda

Asociația Suflet Tânăr Arădean vă invită la un concert gratuit de colinde vechi, care se adresează întregii comunități arădene. Concertul se va avea loc pe 11 decembrie ora 19 la Filarmonica de Stat Arad. Intrarea este gratuită în limita locurilor disponibile.

CONCERT DE COLINDE VECHI - Noi umblăm a colinda
Comentează 0

Concertul  de colinde vechi aduce publicului, colinde și obiceiuri de colindat autentice și rare și  reunește mai multe organizații de tineret naționale, dar și coruri locale.

Parteneri Liga Studenților din Cluj, Liga Studenților din Timișoara.

Invitați: Grupul Sf. Ioan Damaschin
Grupul Sf Lavrentie
Corul Școlii Sf. Ierarh Nicolae
    

Se apropie Crăciunul. Lumea întreagă se schimbă la acest gând. Treburile mai pot să aștepte, ritmul iureșului cotidian încetinește... E tihnă. Ne bucurăm.

Mai demult, sărbătoarea începea mai din vreme, și dura parcă mai mult. Oamenii se concentrau mai ușor pe esență și bucuria se amplifica.

Dorul unui astfel de Crăciun îl avem cu toții, dar se pare că la orașe gonim după Crăciunul de altădată în multe feluri și nu reușim mereu să-l găsim.

Pentru a ne alina acest dor și pentru a trăi bucuria unui Crăciun adevărat, vă invităm la un concert de colinde tradiționale, susținut de tineri care au redescoperit bogăția colindelor vechi și a obiceiurilor din bătrâni. Acestea sunt o mărturie vie a bucuriei autentice prilejuite de sărbătoarea Nașterii Domnului.

Colindăm ca odinioară, în straie populare, și vă invităm cu drag să ne fiți alături!

Vă așteptăm cu mic, cu mare!

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite