Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Comunicat de presă privind rețeaua școlară pentru anul 2016 – 2017

Comunicat de presă privind rețeaua școlară pentru anul 2016 – 2017
Comentează 0

            În această perioadă Inspectoratul Școlar Județean Arad este în proces de analizare a propunerilor autorităților administrative publice locale privind rețeaua unităților de învățământ preuniversitar care va funcționa în anul școlar 2016-2017, în vederea emiterii avizului conform dar și a propunerilor privind cifra de școlarizare pentru anul școlar 2016-2017, în vederea fundamentării proiectului de școlarizare și înaintării acestuia la MENCȘ spre aprobare. Astfel, vineri, 18.12.2015, în cadrul ședinței de Consiliu de Administrație al ISJ Arad, a început analiza propunerilor de rețea școlară transmisă până la momentul de față, urmând ca în data de 05.01.2016, în cadrul următoarei ședințe de Consiliu de Administrație, această să fie definitivată.

Este momentul să adresăm mulţumiri  cadrelor didactice şi nedidactice     pentru dăruirea, munca  şi  devotamentul faţă de valorile unei  educaţii de calitate, iar elevilor,  pentru   bucuria şi frumuseţea copilăriei pe care le-au împărtăşit cu noi, adulţii.

Inspectoratul Școlar Judeţean Arad urează   educatorilor, elevilor şi părinţilor acestora  sărbători fericite şi un An Nou  plin de reuşite, plin de satisfacţii,  într-o lume mai bună, mai aşezată, mai frumoasă. Fie ca magia Crăciunului să ne umple inimile cu bucurie iar Anul Nou să ne aducă tuturor belșug și sănătate alături de cei dragi !

Purtător de cuvânt ISJ Arad,

Inspector școlar Laura NĂDĂBAN

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite