Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Târgul de mărțișoare la Școala Gimnazială Chisindia

Cand razele soarelui au inceput sa incalzeasca pamantul si firavul ghiocel si-a facut aparitia prin zapada imaculata, copiii de la gradinita PN Paiuseni, gradinita PN Chisindia, Scoala Primara Paiuseni si Scoala Gimnaziala Chisindia au impletit cu multa bucurie si sinceritate mici martisoare care sa aduca celor care le primesc un zambet cald si o adiere dulce in suflet.

Târgul de mărțișoare la Școala Gimnazială Chisindia
Comentează 0

In prima parte a zilei ne-am adunat la Scoala Gimnaziala Chisindia pentru ca s-a organizat evenimentul: „Ziua portilor deschise”, unde elevii de la Scoala Primara Paiuseni au vizitat scoala, unde profesorii impreuna cu Domnul Director Sulincean Manuel ne-au asteptat cu drag si ne-au prezentat salile de clasa. Doamna profesoara de biologie Gligor Florica a organizat o lectie interactiva cu elevii avand ca tema „Microscopul” facand diferite experimente foarte atractive si interesante pentru copii.

Mai tarziu ne-am deplasat la Gradinita PN Chisindia pentru a o vizita, fiind una dintre cele mai moderne gradinite ale judetului nostru, cu sali luminoase si spatioase, unde copiii si parintii au primit savuroase gustari.

La ora 12:30 eram deja in incinta Caminului Cultural Chisindia cu toate martisoarele expuse si cu emotie in suflet. Activitatea a inceput cu un frumos discurs al Domnului Director, apoi copiii de la Gradinita si Scoala Primara Paiuseni au prezentat „Legenda Martisorului”. Pe scena caminului au urmat elevii de la Scoala Gimnaziala Chisindia, indrumati de d-na profesoara de limba romana Olari Daniela prezentand „Legenda ghiocelului”, poezii si cantece inchinate primaverii.

Activitatea s-a incheiat cu vanzarea in totalitate a martisoarelor, fapt care ne-a bucurat foarte mult. Copiii au radiat de fericire ca roadele muncii lor au fost rasplatite, astfel putand merge in diferite excursii in saptamana „Scoala Altfel”.

Tinem sa multumim din suflet parintilor, oamenilor din comuna Chisindia si satul Paiuseni, conducerii Primariei pentru ca nu au ramas indiferenti la activitatea noastra, asa am reusit sa aducem o raza de lumina in sufletele copiilor care nu au mers vreodata intr-o excursie.

Tin sa precizez ca am observat o implicare deosebita a cadrelor didactice si a parintilor pentru realizarea acestui proiect, am ajuns sa-mi intaresc parerea ca la Chisindia si Paiuseni sunt oameni minunati care daca isi unesc fortele pot realiza lucruri mari.

Speram ca am demonstrat comunitatii inca o data ca suntem implicati  activ in educatia si instruirea elevilor din comuna noastra si dorim ca ei sa ajunga oameni mari cu calitati morale deosebite.

Va multumim pe aceasta cale tuturor si va dorim „O primavara cu mult soare in suflet”.

Profesor Invatamant Primar: Halmagean Florina Anica – Scoala Primara Paiuseni

 

Galerie foto (116)