Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Comportare remarcabilă a luptătorilor arădeni la Colloseum Tournament (FOTO)

Cea de-a 20-a ediție a turneului de kick-boxing ” Colloseum Tournament” s-a desfășurat la Sala Polivalentă din Arad, dar în fața a milioane de telespectatori din peste 60 de țări.

Comportare remarcabilă a luptătorilor arădeni la Colloseum Tournament (FOTO)
Comentează 0

Cu o prezentare impecabilă a crainicului Cosmin Cernat și o organizare perfectă asigurată de promotorul acestui eveniment, Gabriel Georgescu și supravegheat cu strictețe de firma de securitate arădeană, ” Dey Security”, spectacolul care a debutat la ora 16 a fost de o înaltă calitate.

În prima întâlnire, arădeanul Ruben Onișor, la al doilea meci al lui de o asemenea anvergură a evoluat fără trac împotriva lui Paul Tolaș din Alba Iulia , la categoria 61 kg, obținând o victorie clară la puncte după cele trei runde disputate.

Al doilea arădean care a intrat în ring a fost Gabriel Bozan. Elevul lui Ruben Stoia a făcut spectacol în partida cu bistrițeanul Daniel Bolfa. Cu o tehnică net superioară, arădeanul a dominat tot meciul învingând la puncte la categoria 70 kg.

În fine, cel de-al treilea luptător din orașul nostru, cunoscutul Eduard Gafencu l-a avut ca adversar pe Alexandru Ianțoc, din Lipova. Cu un început mai ezitant, de tatonare, al ambilor pugiliști, Gafencu și-a arătat ” stofa” și a învins prin K.O., după o serie foarte rapidă în care au alternat loviturile de pumni cu cele de picioare.

Iată și celelalte rezultate:

Categoria +95 kg- Alexandru Tironeac ( Bistrița) l-a învins pe bucureșteanul Alexandru Manolache;

Categoria 65kg - Silviu Ionescu ( Bolintin Deal0 îl învinge pe Ciprian Mureșan din Hațeg;

Categoria 95 kg - Sebastian Cozmîncă din Iași câștigă în fața lui Anthony Burgher ( Franța);

Categoria 75 kg. Andrei Ostrovanu din Baia Mare termină învingător împotriva lui Flavius Boiciuc din Deva.
 

Galerie foto (79)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite