Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

DEY Security, partener oficial la cel mai spectaculos eveniment de final de an

Cunoscuta firmă de securitate arădeană a fost partener oficial al galei Dynamite Fighting Show 9- Ziua Revanșei , organizată de Cătălin Moroșanu și transmisă de ProTv. 

DEY Security, partener oficial la cel mai spectaculos eveniment de final de an
Comentează 1

Evenimentul a programat și revenirea în ring a lui Mister KO Andrei Stoica, românul desemnat challenger obligatoriu la centura mondială ONE FC.

Stoica nu a avut deloc un meci ușor, câștigând la decizie împotriva lui Pavel Voronin.O altă surpriză s-a realizat la meciul dintre campionul DFS , Ionuț Iancu și Marius Munteanu, care se antrenează la Arad.Acesta din urmă a câștigat după o repriză suplmentară.

Desfășurată fără spectatori, la Cluj, gala Dynamite Fighting Show 9- Ziua Revanșei David vs Goliat dintre Florin ” Rambo” Lambagiu și Ion Grigore.

În main event, Andrei Stoica a avut parte de o a treia confruntare cu Pavel Voronin.

După ce , timp de aproape două luni a fost participant în reality show-ul Ferma, Andrei a avut parte de primul său meci în România din 2018 și până în prezent. Deși mai agresiv, Stoica a fost surprins  de Voronin pe o contră și a fost numărat de Cezar Gheorghe.Dar , s-a ridicat și a revenit surprinzător, iar moldoveanul a fost la rândulsău numărat. După trei reprize, arbitrii au indicat o victorie majoritară pentru Stoica.

Învingător în turneul piramidal de 8, care i-a adus centura DFS, Ionuț Iancu nu a rezistat în fața lui Marius Munteanu. După trei reprize echilibrate, arbitrii -judecători au au indicat un extra round, acolo unde Munteanu a dominat și a fost declarat învingător.

Infectat cu corona virus în octombrie, care l-a forțat la o pauză de aproape o lună, Bogdan Năstase l-a făcut KO  pe Eugen Mailat într-un meci la categoria open. Colegul său de sală, Ștefan Lătescu , în prezent, campion național la box, a făcut un meci superb cu Florin Ivănoaie și a obținut o victorie la decizie.

Într-o altă vendetta , Călin Petrișor a obținut a doua victorie  consecutivă în fața lui Daniel Corbeanu, tot înainte de limită, în repriza a doua. Conform arbitrilor-judecători, primele două reprize fuseseră dominate de Corbeanu. Acum Petrișor conduce cu 2-1 în duelul meciurilor directe dintre cei doi.

În primul meci de kickbox feminin din istoria main cardului DFS, Andreea Cebuc și-a continuat seria de victorii și a trecut la decizie de Donna Cheli. În deschidere , Cezar Buzdugan l-a făcut KO pe Luca Luncașu în repriza a doua.
La finalul galei, Cătălin Moroșanu a anunțat că va reveni în ring în 2021 pentru cel puțin un meci. Totodată, a transmis că duelul dintre Ion Grigore și Florin Lambagiu se va desfășura în prima gală DFS din 2021.

Galerie foto (6)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite