Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

O mare fabrică din Arad caută urgent peste 140 de oameni pentru a putea crește producția

O mare fabrică din Arad caută urgent peste 140 de oameni pentru a putea crește producția
Comentează 1

Producătorul de componente auto Coindu România, parte a grupului portughez Coindu, recrutează în prezent 144 de oameni pentru fabrica de componente auto din Zona Liberă Curtici-Arad, cele mai multe joburi disponibile fiind pentru confecţioneri-asam­blori articole din textile şi pentru muncitori necali­ficaţi, cu studii gimna­ziale, potrivit site-ului Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Arad.

Compania Coindu România produce în fabrica din Curtici tapiserii auto şi alte componente soft de interior pentru Audi, BMW, Volvo, VW, Renault sau Mercedes, potrivit unor informaţii anterioare.

Portughezii deţin în Zona Liberă Curtici-Arad o unitate de producţie dezvoltată pe o suprafaţă de 17.500 de metri pătraţi, potrivit informaţiilor de pe site-ul companiei.

În luna decembrie 2016 compania avea 2.000 de angajaţi, iar în primele trei săptămâni din ianuarie au mai fost recrutaţi încă 143 de oameni.

Planurile portughezilor pentru acest an sunt de a creşte capacitatea de producţie la fabrica de lângă Arad şi de a ajunge la 2.500 de angajaţi pe plan local.

Sursa: www.zf.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite