Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Co-președintele PNL Alina Gorghiu a fost la Arad

Co-președintele PNL Alina Gorghiu a fost la Arad
Comentează 8

Liberalii arădeni s-au bucurat vineri seara de vizita doamnei Alina Gorghiu, co-președinte al Partidului Național Liberal. Vizita a venit în contextul în care o echipă din conducerea PNL, din care face parte și Gheorghe Falcă, co-președintele PNL Arad, se află în aceste zile în vizită de lucru în mai multe organizații liberale din țară.

                La întâlnire au participat membrii Comitetului Județean Executiv al PNL Arad. Temele discuțiilor care au avut loc s-au bazat, în principiu, pe structuri și strategii de organizare. Astfel, Alina Gorghiu văzând cum sunt organizați liberalii arădeni și cum funcționează structurile acestei organizații. Drept urmare, co-președintele PNL s-a arătat încântată de filiala arădeană, aceasta exclamând că PNL Arad este una din cele mai bune, mai performante și mai bine organizate filiale pe care liberalii le au în țară. În același timp, co-președintele PNL a explicat că se bucură de stadiul în care se află organizația arădeană atunci când vine vorba despre procesul de fuziune.

                Imediat după întâlnirea de la Arad, Alina Gorghiu și Gheorghe Falcă, împreună cu alți câțiva membri din conducerea Partidului Național Liberal au pornit spre Baia Mare, unde vor avea loc mai multe vizite de lucru în cadrul organizațiilor liberale.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite