Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Club Papa Joe, incendiat din răzbunare? Piromanul este nimeni altul decât Cristian Kiș, fostul patron al localului

Club Papa Joe, incendiat din răzbunare? Piromanul este nimeni altul decât Cristian Kiș, fostul patron al localului
Comentează 8

În dimineața zilei de vineri, în jurul orei 10,30, un fum intens a fost observat ieșind din Club DistrictOne (Papa Joe), club situat vis-a-vis de sensul giratoriu de la Boul Roșu. Din informațiile pe care le deținem (neconfirmate deocamdată de o a doua sursă și nici oficial) se pare că incendiul a fost provocat din dorința de răzbunare.

”Incendiul s-a manifestat în interiorul locației, locația fiind un club care funcționează noaptea, nu s-au înregistrat victime, nu a existat nici o persoană înăuntru, în momentul sosirii primului echipaj de intervenție incendiul era generalizat, fără flacără, mnocnit, întins în tot subsolul clădirii. S-a trecut la stingerea incendiului, au fost chemate în sprijin și alte două echipaje, dintre care unul de descarcerare pentru deschidere și un echipaj SMURD pentru asigurarea intervenției. În acest moment se execută cercetarea la fața locului pentru stabilirea cauzei probabile de incendiu”, ne-a relatat despre intervenția pompierilor maior George Pleșca, din partea ISU Arad 

Vom reveni cât de curând cu amănunte!

 

Vasile de Zărand

Foto: www.arq.ro și ISU Arad

 

Update: 

”În urma cercetărilor efectuate a fost identificat cel bănuit de comiterea faptei în persoana unui bărbat de 44 de ani din Arad. Cel în cauză este cercetat în continuare pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere calificată, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale prin unitatatea de Parchet competentă”, ne-a relatat din partea Biroului de presă al IPJ Arad, insp. principal Lorena Radu. Adică este vorba despre nimeni altul decât Cristian Kiș, fostul patron al localului, care se pare că a vrut să se răzbune pe fosta soție!

”Cauza probabilă a incendiului din clubul Papa Joe este folosirea cu intenție a surselor de aprindere în vederea producerii incendiului”, după cum ne-a relatast maior George Pleșca din partea ISU Arad. 

 

 

Galerie foto (50)


Scrie un comentariu

trimite