Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Club de vorbit în public și leadership în fiecare marți seara

Concursul de discursuri umoristice și improvizate în cadrul clubului Toastmasters Arad a avut loc marțea trecută. Câștigători au fost Zsóri Károly, Vlad Matica, Sergiu Giurgiu și Dana Ardelean. Aceștia vor reprezenta clubul din Arad la faza regională a concursului, ce va avea loc la Oradea pe 19 octombrie.

Club de vorbit în public și leadership în fiecare marți seara
Comentează 0

„De cinci ani , în orașul nostru, activează clubul de vorbit în public și leadership Toastmasters Arad, fiind parte a conceptului Toastmasters International, concept lansat în 1924 și care în prezent are peste 350.000 membrii în 143 de țări, misiunea fiecărui club fiind aceea de a crea un mediu pozitiv și de suport reciproc prin intermediul căruia membrii să își dezvolte abilitățile de comunicare și de leadership, toate acestea ducând la creșterea încrederii de sine , la dezvolare

personală și profesională. Doritorii pot testa acest concept în fiecare marți seara, începând cu orele 19:30 la Casa Jelen Ház”, susține Silviu Blaga, vicepreședinte Relații Publice Toastmasters Arad/ District 110.

Galerie foto (10)


Scrie un comentariu

trimite