Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

CLM convocat astăzi de urgenţă la ora... 17.30; vezi ce se află pe ordinea de zi / UPDATE: Proiectele au fost adoptate

Consilierii locali municipali au fost convocaţi, astăzi, de urgenţă, pentru a participa la o şedinţă extraordinară, care urmează să înceapă la ora... 17.30. Pe ordinea de zi sunt doar două proiecte.

CLM convocat astăzi de urgenţă la ora... 17.30; vezi ce se află pe ordinea de zi / UPDATE: Proiectele au fost adoptate
Comentează 0

Update 1 Proiectele au fost adoptate

Având în vedere noua majoritate constituită în CLM, cele două proiecte au trecut fără probleme,  cu toate că aleșii USR s-au abținut.


„Consiliul Local al Municipiului Arad se convoacă în şedinţă publică extraordinară pentru ziua de marți, 28 decembrie 2021, ora 17,30 care se va desfășura în sala Regele Ferdinand, Bulevardul Revoluţiei nr. 75, cu ordinea de zi stabilită conform anexei, care face parte integrantă din prezenta dispoziție”, se arată în convocarea care a ajuns la noi astăzi în jurul orei 16.

În ceea ce priveşte ordinea de zi, aceasta cuprinde, după cum spuneam, două proiecte. Este vorba despre un proiect de hotărâre  privind rectificarea Bugetului General de venituri și cheltuieli al municipiului Arad şi unul  privind aprobarea acordării în avans a ajutorului cu titlu de subvenții pentru acoperirea diferenței de preț și tarif la energia termică livrată populației de către SC CET Hidrocarburi SA Arad.

Despre ce este vorba de fapt? Şedinţa a fost convocată pentru a se aproba plata în avans a sumei de 5.000.000 lei, cu titlu de „Subvenții pentru acoperirea diferențelor de preț și tarif la energia termică livrată populației” către SC CET Hidrocarburi SA Arad, în vederea achitării în avans a consumului de gaze naturale, către furnizorul de gaze naturale, rectificarea bugetară fiind făcută în acest scop.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite