Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Claudia Boghicevici, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad „Ne dorim o strategie turistică unitară, împreună cu Centrele de Informare Turistică din judeţ”

Claudia Boghicevici, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad, a avut o întâlnire cu reprezentanţi ai Centrelor de Promovare Turistică din judeţ.

Claudia Boghicevici, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad „Ne dorim o strategie turistică unitară, împreună cu Centrele de Informare Turistică din judeţ”
Comentează 0

„Am stabilit această întâlnire pentru a discuta direct activităţile pe care le putem desfăşura în comun şi modalităţile de promovare eficientă a tot ceea ce înseamnă istorie, tradiţie, cultură în judeţul Arad. Le-am comunicat reprezentanţilor acestor Centre că pot solicita ajutor de la Consiliul Judeţean Arad, fiind de dorit formarea unei echipe omogene, care să desfăşoare activităţi de impact, pentru a promova patrimoniul turistic al judeţului nostru”, a declarat Claudia Boghicevici, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad.

De asemenea, Andrei Ando, directorul executiv al Direcţiei de Comunicare şi Strategii, a anunţat că „în perioada următoare, la Consiliul Judeţean Arad va avea loc o acţiune comună pentru a marca intrarea în anul Centenarului Marii Uniri. Colegii de la aceste Centre Turistice vor pregăti fiecare câte un stand care vor prezenta locală la Marea Unire: documente, fotografii, cărţi, tablouri, costume populare, obiecte personale ale delegaţilor la Alba Iulia”.

În urma acestei întâlniri s-au constatat şi o serie de probleme existente în cadrul Centrelor de Promovare Turistică, principala problemă fiind lipsa fondurilor alocate acestor instituţii.

(C.P.)


Scrie un comentariu

trimite