Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Clasic la Şiria: UTA - CS Baloteşti 2-2

Clasic la Şiria: UTA - CS Baloteşti 2-2
Comentează 1

UTA nu a reuşit victoria nici după al 3-lea joc stagional la Şiria. Un 2-2 cu CS Baloteşti, după un final încins, în care oficialii arădeni pot auza o decizie discutabilă a arbitrilor.

Primele 15 minute de tatonare s-au încheiat cu o ocazie importantă a oaspeţilor, Grahovac rezolvând o situaţie incomodă. Arădenii au continuat să preseze în prima repriză, fără efect. Doar Stahl şi Curtiuş au mai încălzit atmosfera, pentru un 0-0 corect după 45 de minute. Imediat după pauză oaspeţii trec de puţin pe lângă gol, iar în minutul 56 Dedu avea să dea lovitura, 0-1 pentru Baloteşti. Arădenii nu resimt şocul, şi după 6 minute Curtiuş e faultat în careu de portarul oaspeţilor, iar Burlă egalează din penalty. Încă 7 minute se scurg, şi Scutaru, cu o lovitură precisă de cap după un corner, răstoarnă tabela! 

Părea că lucrurile se pun pe un făgaş normal, numai că uşoara relaxare a arădenilor îi costă. În minutul 86 oaspeţii au parte de o lovitură liberă, înscriu dint-run şut direct, dar arbitrul cere reluarea loviturii pe motiv că vorbeam despre o indirectă. La reluare, deşi trebuia acordat aut pentru UTA, apărarea arădeană doarme, iar oaspeţii profită. Degeaba oficialii arădeni protestează, pentru că golul e validat, 2-2! Tânărul Toma încearcă o utima torpilă care trece puşin pe lângă poarta oaspeţilor. Încă 2 puncte de UTA, după un joc controlat, dar rezultat final decis de o decizie discutabilă de arbitraj.

UTA: Grahovac – Adili, Scutaru, Ciucă, Burlă – Strătilă (Buleică), Tănase (Toma), Păcurar, Cârstocea (Asani) – Stahl, Curtuiuş
 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite