Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

CJA – la Expoziția internațională „Tourism and travel Expo” de la Chișinău

Consiliul Județean Arad va participa la Expoziția internațională specializată „Tourism and travel Expo”, ediția XXVII, care va avea loc la Chișinău, Republica Moldova, în perioada 16.02.2024 - 18.02.2024.

CJA – la Expoziția internațională „Tourism and travel Expo” de la Chișinău
Comentează 0

„Republica Moldova este partenerul nostru strategic, acolo suntem înfrățiți cu trei raioane, și vom profita de această ocazie pentru a prezenta potențialului turistic și cultural al județului. Ne dorim crearea şi impunerea unei mărci a turismului arădean, iar participarea la târguri de specialitate este necesară pentru a ne atinge obiectivele”, a declarat Ionel Bulbuc, vicepreședintele CJA.

Consiliul Județean investește în promovarea turistică a Aradului. Anul acesta se vor organiza noi evenimente locale, regionale, naționale, pentru a face mai cunoscute obiectivele arădene. Pe lângă asta, se dorește crearea de noi obiective, în județ – la Căsoaia, Moneasa, Ghioroc sau Săvârșin, în general acolo unde există un potențial pentru turiști.

La Târgul de Turism se va promova și turismul virtual, (turul virtual al Aradului, cuprinzând 50 de obiective care vor putea fi accesate on-line și vizualizate și cu ochelari pentru realitatea virtuală), pentru a trezi interesul față de Arad.

Expoziția internațională este singura expoziție din Republica Moldova în domeniul turismului și agrementului. Printre participanți se regăsesc ministere de resort și birouri naționale de turism, operatori turistici, agenții de turism, companii aeriene, transportatori, hoteluri, stațiuni, moteluri, pensiuni, centre de recreere, companii de asigurări.

Organizatorul expoziției este Centrul Internaţional de Expoziţii „Moldexpo” S.A, iar co-organizator Ministerul Culturii al Republicii Moldova.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite