Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Circulaţie RESTRICŢIONATĂ pe podul de la Şicula; a cedat zidul de protecţie a culeei (FOTO)

Creşterea debitului Crişului Alb provoacă probleme la Şicula. Apa a erodat zidul de protecţie a culeei (n.r. infrastructura care se execută la capătul unui pod pentru a prelua sarcinile transmise de suprastructura acestuia și a susține calea de acces pe pod – conform dexonline) podului de la intrarea în comună, astfel încât reprezentanţii Consiliului Judeţean au fost nevoiţi să restricţioneze circulaţia în zonă.

Circulaţie RESTRICŢIONATĂ pe podul de la Şicula; a cedat zidul de protecţie a culeei (FOTO)
Comentează 1

„Echipa tehnică a Consiliului Județean Arad a constatat cedarea zidului de protecție a culeei podului din comuna Șicula, în urma eroziunii cauzată de creșterea debitului Crișului în ultima perioadă.

În momentul de față specialiștii din cadrul Direcției Tehnice a Consiliului Județean Arad se află la fața locului, urmând să se întrunească comitetul local pentru situații de urgență. Măsurile concrete pentru refacerea podului vor fi stabilite în cel mai scurt timp.

În timpul lucrărilor, circulaţia autovehiculelor cu masa mai mare de 20 tone va fi restricţionată, putând fi utilizată ruta ocolitoare pe la Ineu”, transmit reprezentanţii Consiliului Judeţean Arad.

Galerie foto (4)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite