Vremea Romania, Arad 11°C

Stiri Arad

Circ în Parlament după momentul de reculegere pentru Rege. "Nu aveți cei 7 ani de acasă"

Moartea Regelui Mihai a determinat PSD să renunţe la mitinguri, nu însă şi la activitatea intensă din Parlament pentru modificarea legilor Justiției.

Circ în Parlament după momentul de reculegere pentru Rege.
Comentează 0

Deputații majorității PSD-ALDE au respins solicitările Opzoiției de a fi suspendată ședința de plen de azi, pe motiv de doliu, sau de a fi amânat votul privind legile Justiției.

A fost atmosferă de circ în Camera Deputaților după momentul de reculegere dedicat regelui Mihai. Cei din Opoziție au cerut să nu fie dezbătute amendamentele pe legile Justiției azi, însă toate propunerile lor au fost respinse pe bandă rulantă.

"Nu aveți cei 7 ani de acasă", au vociferat deputații din Opoziție, însă parlamentarii PSD-ALDE au început să bată cu palmele în masă când vorbeau oponenții.

Liviu Dragnea nu a prezidat ședința din Camera Deputaților, informează Realitatea TV, ci a stat în sală și ulterior a părăsit camera de ședințe.

Miza în Parlament este extrem de mare pe schimbările aduse la Legile Justiției. Primul pachet de legi ieșit din comisia specială Iordache prevede eliminarea cuvântului "independent" din definirea procurorilor și subordonarea politică a magistraților.

Scrie un comentariu

trimite