Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cionca: „PSD a demonstrat că disprețuiește românii, așa cum la Arad a demonstrat că îi disprețuiește pe arădeni”

Cionca: „PSD a demonstrat că disprețuiește românii, așa cum la Arad a demonstrat că îi disprețuiește pe arădeni”
Comentează 0

Candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, prim-vicepreședinte al partidului, constată cu indignare că parlamentarii PSD au decis că Sebastian Ghiță nu poate fi nici reținut, nici arestat de DNA, pentru infracțiuni de luare de mită și trafic de influență. Asta ne arată clar că, așa cum înțeleg ei funcționarea statului român, sunt două categorii de cetățeni în țara asta: parlamentarii PSD și restul oamenilor. Dacă primii au imunitate pentru orice fel de fapte de banditism, ceilalți răspund cu vârf și îndesat și în locul lor!

„PSD a făcut zid în jurul lui Sebastian Ghiță, să îl apere de arestare. Și a reușit, chiar dacă DNA îl acuză de infracțiuni extrem de grave în dauna statului! Încă o dată, mașinăria PSD de protejare a suspecților de mari fapte de corupție a funcționat fără sincope! Ăsta este partidul care vrea să fie votat de români, să poată fura liniștit în continuare! PSD a demonstrat că disprețuiește românii, așa cum la Arad a demonstrat că îi disprețuiește pe arădeni!” – declară Iustin Cionca.

Candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Arad susține că Sebastian Ghiță și alți parlamentari cercetați de procurorii anticorupție ar fi trebuit să renunțe la imunitate și să se pună la dispoziția justiției. Dar acțiunile și declarațiile lor demonstrează o sfidare greu de imaginat.

„Acești indivizi subminează credibilitatea uneia dintre cele mai importante instituții ale statului. Cetățenii constată că parlamentarii influenți nu se supun acelorași legi ca restul țării, și că nicio infracțiune nu este prea gravă pentru ei. Cu toate eforturile procurorilor, se creează o ruptură între ceea ce ar fi normal să se întâmple și ceea ce se întâmplă în realitate. Sistemul acesta care îi protejează pe corupți este un sistem prost și trebuie schimbat! Datorită scutului pe care PSD îl face în jurul corupților, în acest moment, prevederea constituțională referitoare la egalitatea în fața legii este doar o poveste de adormit copiii! E firesc că românii s-au săturat de PSD și de practicile sale!” – a declarat Iustin Cionca. 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite