Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ciolacu s-a supărat rău: „Să facem o lege ca nepoții, copiii noștri să nu mai fie angajați”

Supărat pe ziariștii care îl întrebau dacă Andreea Ciolacu ar mai fost angajată la Institutul Cultural Român dacă nu ar fi fost nepoata sa, Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD a răspuns: „Să depunem o lege ca nepoții, copiii noștri să nu mai fie angajați”, scrie digi24.ro.

Ciolacu s-a supărat rău: „Să facem o lege ca nepoții, copiii noștri să nu mai fie angajați”
Comentează 0

„Nu îl cunosc pe domnul Taloș (n.r. președintele interimar al ICR). Cred că e un pic exagerat. Eu nu am făcut o intervenție ca nepoata mea să fie angajată. Să depunem o lege ca nepoții, copiii noștri să nu mai fie angajați. Totuși are un CV deosebit și eu sunt mândru de nepoata mea”, a declarat președintele PSD.

Andreea Ciolacu a fost angajată în aprilie 2020, după ce anterior lucrase la ALCOM SRL, firma deținută chiar de Marcel Ciolacu în Buzău. 

Intrați aici pentru detalii: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/marcel-ciolacu-deranjat-de-intrebarile-despre-nepoata-angajata-fara-concurs-la-icr-sa-facem-o-lege-sa-nu-mai-angajam-nepotii-1321433?fbclid=IwAR1y-DOm8RfA6PC509vDQbzlIlUzTUVq3jv42mw9vtANalDd_hQVfZIxdjY

Foto: voxbiz.ro

 


Scrie un comentariu

trimite