Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ciolacu are o nepoată artistă, așa că a fost angajată fără concurs la Institutul Cultural Român

Liderul interimar al PSD Marcel Ciolac a explicat într-un interviu la Digi24 modul în care nepoata sa a fost angajată la Institutul Cultural Român, fără concurs. Acesta a precizat că nepoata sa a terminat Regia cu nota 10, scrie adevarul.ro.

Ciolacu are o nepoată artistă, așa că a fost angajată fără concurs la Institutul Cultural Român
Comentează 1

„Nu m-a dus capul să o pun şefă la aeroport şi nici manager de spital. Înafară că e nepoata mea, a terminat regia cu nota 10. Vă puteţi interesa şi cred că o zonă cum e ICR-ul e tocmai potrivită stilului ei şi felului ei de a fi. E o artistă. Nu îl cunosc pe vicepreşedntele ICR şi mă bucur că Andreea şi-a găsit locul. Să faceţi diferenţa între un copil bun şi profesionist şi altfel de numiri”, a declarat Marcel Ciolacu într-un interviu la Digi24.

Explicaţia liderului PSD vine după ce Europa Liberă a scris în urmă cu câteva zile cum nepoata acestuia a fost angajată, fără concurs, la ICR.
 

Intrați aici pentru detalii: https://m.adevarul.ro/news/politica/ciolacu-despre-angajarea-nepoatei-icr-terminat-facultatea-10-e-artista-1_5ee0d3a25163ec4271b50d04/index.html?fbclid=IwAR2tyfuVs9l4x0M4ABV3p0mi1b43AIhllecpNnluPTjhMayhpxpS63YXEJM

Foto: playtech.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite