Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ciocnire între o mașină RENAULT și un autoturism OPEL în fața Cimitirului POMENIREA

Ciocnire între o mașină RENAULT și un autoturism OPEL în fața Cimitirului POMENIREA
Comentează 5

În după-amiaza zilei de luni, 30 octombrie, în jurul orei thanatice 16,00, o femeie (se putea altfel?) care murea de nerăbdare să intre în Cimitirul POMENIREA cu mașina din dotare, un Renault roșu ca focul (oare de ce o fi culoarea preferată a femeilor trecute de 40 de ani?!), venind de pe str. Pădurii, în momentul când a virat visătoare la stânga, nu a băgat de seamă că dinspre Aeroportul Internațional Arad sosea pe roți un autoturism Opel Astra, condus viril de către un bărbat și ... "ciocnirea civilizațiilor" s-a produs.

Din fericire în urma impactului dintre cele două sexe (mașina Renault și autoturismul Opel), nu au existat victime, nici măcar colaterale, ci numai pasagera de pe scaunul din dreapta al Renault-ului a fost pasager atinsă, fiind totuși transportată de SMURD la Spitalul Județean Arad, mai mult datorită sperieturii ("atac de panică", parcă i se spune mai nou).

"Din primele cercetări efectuate la fața locului s-a stabilit faptul că o femeie de 44 de ani din Arad a condus un autoturism pe str. Bodrogului din direcția str. Pădurii, iar în dreptul parcării Cimitirului POMENIREA a efectuat un viraj la stânga fără a se asigura și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 58 de ani din Arad. În urma coliziunii a rezultat rănirea ușoară a unei femei de 66 de ani, pasageră pe locul dreapta - față în primul autoturism", după cum a relatat sobru Claudia Iuga, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad.

Vasile Zărăndan

Galerie foto (12)


Scrie un comentariu

trimite