Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cine va fi șeful Comisiei de control a SIE din Parlament

PSD doreşte să îşi adjudece şi conducerea Comisiei de control a SIE, după ce social-democraţii au obţinut şi şefia Comisiei de control a SRI prin Adrian Ţuţuianu. Astăzi, la ora 17, se reunesc Birourile Permanente Reunite din Parlament pentru a discuta şi a pune pe ordinea de zi a plenului reunit de miercuri proiectul de lege privind constituirea Comisiei de control a Serviciului de Informaţii Externe.

Cine va fi șeful Comisiei de control a SIE din Parlament
Comentează 0

Marți, la ora 17, se reunesc Birourile Permanente Reunite din Parlament pentru a discuta şi a pune pe ordinea de zi a plenului reunit de miercuri proiectul de lege privind constituirea Comisiei de control a Serviciului de Informaţii Externe.

Printre numele vehiculate în presă să conducă Comisia de control a SIE se numără social-democraţii Dorel Căprar, Mihai Weber, Ion Mocioalcă şi Georgian Pop.

Plenul reunit al celor două Camere a decis, pe 16 ianuarie, amânarea înfiinţării Comisiei pentru controlul SIE, la propunerea liderului deputaţilor PSD, Eugen Nicolicea, pe motiv că au fost propuşi ca membri doar deputaţi, fiind nevoie şi de senatori, astfel încât negocierile vor continua.

Sursa realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite